tafeltennis

 

 

TTV Essentia Bemmel

Tafeltennis. Wie heeft er geen ervaring mee? Op de camping, in de tuin of speeltuin. Maar wil jij fanatieker aan de slag? Dan kun je je aansluiten bij tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel. Elke week wordt er getraind in de Kooi. Vrijdagavond is de vaste trainingsavond (jeugd en senioren) en ook op dinsdagmiddag is er ook een mogelijkheid om een balletje te slaan met 55+ers. Elk seizoen zijn er ook verschillende toernooien waar je aan mee kunt doen! Iets voor jou? Stuur een mailtje naar info@essentiabemmel.nl.

Tafeltennistoernooi organiseren?

Wil jij een tafeltennistoernooi of ander sport event organiseren in de Kooi? Let’s do it! Met 500m2 aan sportvelden, tennisvelden, horeca, vergaderzalen, een volledige gym inclusief twee groepszalen, hebben we alle ruimte om jouw event tot een knallend succes te maken. 

Bij de Kooi vinden we het belangrijk dat jouw event van het begin tot het einde een succes wordt. Daarom denken wij graag met je mee over de perfecte invulling. Op zowel sportief, organisatorisch als culinair gebied.