BASketball

 

 

Home 9 Sports 9 Teamsport 9 Basketball

Batouwe Basketball 

Batouwe Basketball is al meer dan 40 jaar een toonaangevende vereniging in Gelderland. Het eerste damesteam en speelt onder de naam Lekdetec.nl in de Women’s Basketball League. Het mannenteam, De Dreamfields Dolphins, komen landelijk uit in de Promotie divisie. De organisatie van deze twee teams is ondergebracht bij Stichting Topbasketball Lingewaard.

Batouwe Basketball is een teamsportvereniging voor jong en oud waar ontwikkeling van talent gecombineerd wordt met gezelligheid. Je kunt vanaf 6 jaar deelnemen bij onze jongste groep de ‘Peanuts’. Vervolgens kun je op basis van je leeftijd en talent doorgroeien. Naast het organiseren van trainingen, wedstrijden en cursussen verzorgt Batouwe als vereniging ook nog andere (jaarlijkse) leuke activiteiten zoals het scholierentoernooi, familie- en vriendentoernooi, jeugdkamp en clinics.

Basketball toernooi organiseren?

Wil jij een basketball toernooi (5-5, 3×3) of ander sport event organiseren in de Kooi? Let’s do it! Met 500m2 aan sportvelden, tennisvelden, horeca, vergaderzalen, een volledige gym inclusief twee groepszalen, hebben we alle ruimte om jouw event tot een knallend succes te maken. 

Bij de Kooi vinden we het belangrijk dat jouw event van het begin tot het einde een succes wordt. Daarom denken wij graag met je mee over de perfecte invulling. Op zowel sportief, organisatorisch als culinair gebied.