lid worden?

 

 

Home 9 Fitness 9 Abonnement

Overzicht abonnementen

Sporten bij de Kooi is voor iedereen. Voor jong, oud, fanatieke sporters of beginners. Hou je van groepslessen of ga je liever zelf aan de slag in de fitness?  Voor iedereen is er een passend sportaanbod. Onze fanatieke en bevlogen trainers gaan samen met jou aan de slag om de resultaten te behalen die jij wilt! Bekijk hieronder alle fitness abonnementen.

Benieuwd naar alle groepslessen? Bekijk dan het lesrooster!

 

Fitness onbeperkt

Fitness
vanaf 39,60 euro p/m

Compleet onbeperkt

Fitness & groepslessen
vanaf 45,10 euro p/m

Compleet 1x p/w

Fitness & groepslessen
vanaf 38,50 euro p/m

Kleuter & kids

Groepslessen
4 t/m 12 jaar | vanaf 22 euro p/m

Jeugd & jong volwassenen

Fitness
12 t/m 24 jaar | vanaf 31,35 euro p/m

Senioren

Groepslessen & fitness
55+ | vanaf 24,20 euro p/m

Personal training iets voor jou?

De Kooi gelooft in echte begeleiding: jij vertelt ons je doel en samen jouw personal trainer ga je er helemaal voor. Onze trainers blijven je motiveren, stellen continu je training bij en zorgen dat fit ook fun blijft. Want een doel hebben is leuk, maar de weg naar jouw resultaat vinden wij minstens zo belangrijk. We bieden drie verschillende personal trainingen aan bij de Kooi: 1 op 1 trainingen, duo trainingen en small group sessies.

Heb jij een vraag voor ons?

Stel jouw vraag via onderstaand formulier.

8 + 9 =

CADEAUTJE! GRATIS WEEKPAS

Met deze weekpas kun je maar liefst zeven dagen sporten in de Kooi! Losgaan in de fitness, een yogales proberen, lekker dansen of boksen, let’s go! Onze trainers staan klaar om met je aan de slag te gaan.