kids fitness

 

 

Home 9 Fitness 9 Kids

Fun voor de kleintjes

Met het kleuter & kids abonnement kunnen de allerjongsten lekker sporten en bewegen in de Kooi! Kleuters en kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen kiezen uit leuke Streetdance, Bootcamp en Kidsswing lessen!

Kidsswing

elke vrijdag 15:15-16:00 uur

Streetdance

Elke donderdag en vrijdag middag/avond

Kids Bootcamp

..

Streetdance

Al jaren nemen vele enthousiaste dansers en danseressen deel aan de dansgroepen van De Kooi. De Kooi kent veel verschillende dansgroepen, beginnend bij de ‘Kidsswing’ voor vier-, vijf- en zes jarigen tot aan een Hip Hop crew voor vijftien jaar en ouder. Bij de dansgroepen van De Kooi staat plezier en teamgeest voorop. De dansdocenten zorgen dan ook voor diversiteit in zowel de muziek, de dansstijlen als de opbouw van de lessen. Naast het hebben van plezier bij het dansen, streven de dansgroepen van De Kooi uiteraard ook naar het verbeteren van de dansvaardigheden. Zo werken alle groepen ieder jaar toe naar een grote voorstelling waar iedereen van harte welkom is om te komen kijken naar hetgeen de dansgroepen in de trainingen hebben geleerd.
Daarnaast kent De Kooi ook een selectieteam dat ieder jaar regelmatig optreedt en deelneemt aan Hip Hop wedstrijden. Kortom, voor alle jongens en meiden op ieder dansniveau is er een plekje in een van de dansgroepen van De Kooi. Houd je van dansen en lijkt het je leuk om een kijkje te nemen bij De Kooi?
Meld je dan aan voor een proefles!

Heb jij een vraag voor ons?

Stel jouw vraag via onderstaand formulier.

14 + 8 =

CADEAUTJE! GRATIS WEEKPAS

Met deze weekpas kun je maar liefst zeven dagen sporten in de Kooi! Losgaan in de fitness, een yogales proberen, lekker dansen of boksen, let’s go! Onze trainers staan klaar om met je aan de slag te gaan.