Hockey

 

 

Home 9 Sports 9 Teamsport 9 Hockey

Zaalhockey bij MHC Bemmel 800

MHC Bemmel is een hockeyvereniging in Bemmel met meer dan 900 leden en teams in alle leeftijdscategorieën & op alle niveau’s. Hierdoor is er altijd een team dat bij jou past! Het maakt niet uit of je nog nooit gehockeyd hebt of juist al op selectieniveau speelt.

Tijdens de winterstop wordt er in de Kooi een volledige zaalcompetitie gespeeld. Het is net iets anders dan veldhockey. Zo wordt er met minder spelers gespeeld op een snellere ondergrond en kleiner speelveld. Bovendien zijn er ook afwijkende regels. Zaalhockey qua techniek en tactiek anders en daarom leerzaam voor voor spelers. Vaak maken zij een grote sprong in hun ontwikkeling, die goed zichtbaar wordt als na de zaalperiode het veld weer wordt betreden. Ben jij benieuwd naar MHC Bemmel? Neem dan een kijkje op de website.

Hockeytoernooi organiseren?

Wil jij een hockeytoernooi of ander sport event organiseren in de Kooi? Let’s do it! Met 500m2 aan sportvelden, tennisvelden, horeca, vergaderzalen, een volledige gym inclusief twee groepszalen, hebben we alle ruimte om jouw event tot een knallend succes te maken. 

Bij de Kooi vinden we het belangrijk dat jouw event van het begin tot het einde een succes wordt. Daarom denken wij graag met je mee over de perfecte invulling. Op zowel sportief, organisatorisch als culinair gebied.